Skip to main content

Services

Iedere organisatie wil dat zijn evenement net iets mooier is dat die van een ander. Door een groot netwerk van betrouwbare bedrijven die SPORTTIJDEN in de loop der jaren heeft opgebouwd kunnen we (bijna) alles voor u verzorgen.

Wij hoeven u natuurlijk niet uit te leggen dat het evenement al ver voor de evenementdatum begint. Wie ken de deelnemers aan het evenement het best, dat bent u. U weet als geen ander hoe u de (potentiele) deelnemers kan triggeren om in te schrijven en deel te nemen. Daarom laten we dat bij u liggen.

Maar dan komt het, welke inschrijfsysteem kiest u, hoe moet de indeling gemaakt worden qua afstanden, categorieën, dit om het later weer optimaal te laten functioneren met de software voor de tijdwaarneming.
Worden er tijdens het evenement ook foto’s en/of video’s gemaakt, moeten deelnemers dus akkoord gaan met bepaalde voorwaarden.
Kiest u voor startnummers met een chip, of is het toch goedkoper/beter om voor een enkelband te gaan.

Dan zijn we nog bezig met het inschrijftraject, laat staan wat er verderop in het proces nog allemaal voor vragen kunnen zijn. SPORTTIJDEN denkt graag met u mee hoe u een wereldklasse evenement kan neerzetten en de kosten zeer beheersbaar kan houden.

Naast een uitgebreid dienstenpakket dat SPORTTIJDEN u kan aanbieden, zijn er veel meer vragen waar we u bij kunnen helpen, neemt u gerust contact met ons op. Wij willen graag uw event-partner zijn.

Tijdregistratie

Inschrijfsysteem

Event ondersteuning

RunnerTag

BrandScan

Foto Video album

Club/event management systeem

Donatiepagina

Event app met tracking

Do-it-yourself timing

Virtuele events

Logo Sporttijden

Niet gevonden wat u zocht ?

Of wilt u toch nog wat meer over een bepaald onderwerp weten ?

Het kan ook zijn dat u zo enthousiast geworden bent dat u een aanvraag wilt doen!

Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier

Logo Sporttijden