Skip to main content

Werken bij SPORTTIJDEN

Bij SPORTTIJDEN werken we in een klein team. Dit betekend dat we een echte “hands-on” mentaliteit hebben. Als er veel werk is, moeten we allemaal een stapje harder zetten, maar wanneer het rustig is, is het altijd ruimte voor een geintje. We hebben een hele open communicatie en waarderen ons mensen enorm.

Binnen ons bedrijf werken we met de apparatuur van de wereld marktleider op het gebied van chiptiming, namelijk Mylaps Sports Timing. Onze service en diensten sluiten hier dan ook op aan. We vragen van iedereen in ons team 110% inzet, de klant is koning en de sporter zijn beleving is onze prioriteit. Daar gaan we ten alle tijden voor.

Wij ze altijd opzoek naar professionele en gepassioneerde mensen binnen ons team. Regelmatig zijn we dan ook opzoek naar mensen, soms voor tijdelijk een paar uur, soms ter versterking van ons weekend team.

Een sollicitatie met een automatisch gegenereerde en/of geen (uitgebreid) CV nemen wij niet serieus. Hier zullen we dan ook niet op reageren, ook wanneer we een net begeleidend schrijven missen, zal er geen reactie van ons komen.


Op dit moment zijn we opzoek naar geschikte kandidaten voor de volgende functies:

Geen openstaande functies

Helaas op dit moment hebben we geen openstaande vacatures…

Maar een open sollicitatie mag altijd verstuurd worden naar vacatures@sporttijden.com. Uiteraard is deze voorzien van een nette sollicitatiebrief en een uitgebreid CV.