Skip to main content

SPORTTIJDEN is uw (sport)event partner.

Naast dat wij u kunnen helpen met de tijdwaarneming hebben we ook een inschrijfplatform. Steeds vaker treden we op als event manager, ook organiseren we zelf een aantal evenementen.

Een sportevenement is dus aan het juist adres bij ons!

Evenementen

Komende evenementen

Recente evenementen

SPORTTIJDEN vindt zijn oorsprong binnen het openwater zwemmen. Na een succesvolle periode van 5 jaar waarin we al gebruik maakten van de professionele apparatuur en chips van Mylaps, is SPORTTIJDEN in het najaar van 2014 officieel partner geworden van Mylaps Sports Timing.
Door deze samenwerking is het assortiment van apparatuur aanzienlijk uitgebreid. Van kleine wedstrijden voorzien van een doe-het-zelf pakket, tot grote internationale wedstrijden, SPORTTIJDEN heeft de apparatuur en kennis er voor.

Door het regelmatig aanwezig zijn in het Midden-Oosten voor wedstrijden zijn we ook een zeer nauwe samenwerking aangegaan met HopaSports. Dit bedrijf heeft een zeer uitgebreid online systeem voor sportevenementen en sportclubs. Door deze samenwerking kunnen we sportorganisaties naast onze gebruikelijk tijdregistratie services ook een uitgebreid pakket aan andere diensten aanbieden.

We ervaren dat onze huidige vasten klanten het zeer prettig vinden om alle diensten die te maken hebben met de tijdwaarneming onder te brengen bij 1 contact persoon. SPORTTIJDEN is een klein bedrijf, maar door onze ervaringen, ons netwerk en onze partners kunnen we u voorzien van een dienstverlening op wereld niveau.

Onze Partners